Karhu Fusion 3.5 Dames

Vanaf: € 154,95
Gratis verzending
 • De Karhu Fusion 3.5 zijn allround hardloopschoenen voor de neutrale hardloper. Deze schoen is een trainingsschoen met veel demping die ook zeer geschikt is voor up-tempo lopen. Ten opzichte van de vorige versie van de Fusion heeft de ontworpen mesh een ingewikkeld ventilatiepatroon met een versterkte teen en bijgewerkte hielkap. Liefhebbers van de Fusion zullen genieten van de nieuwe versie vanwege het comfort en de consistente pasvorm.

  Door het anatomische ontwerp geven de veters een betere ondersteuning. Het bovenwerk volgt de contouren van je voet, waardoor de schoen comfortabel aanvoelt.

  Karhu maakt gebruik van hun Fulcrum-technologie. Deze technologie is speciaal ontworpen om de krachten die vrijkomen tijdens het lopen naar voren te bewegen en de remkrachten te verminderen. De energie van de loper wordt omgezet naar een voorwaartse beweging, ook wel het "rolling effect" genoemd. De Fusion 3.5 heeft het kleinste Fulcrum-technologie blokje voor en snellere voorwaartse energie teruggave.

  Ga geen uitdaging uit de weg met de nieuwste Karhu Fusion 3.5

 • Artikelnummer:F200340
  Merk:Karhu
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Gewicht:ca. 250 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:Karhu Fusion
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor