Karhu Fusion 3.5 Dames

Vanaf: € 159,95
Gratis verzending
 • De Karhu Fusion 3.5 is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Het is een uitstekende hardloopschoen voor dagelijkse runs, maar door zijn snelle karakter ideaal voor tempo- en intervaltrainingen. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Bij de Karhu schoenen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Daarom is Ortix Fit ontwikkeld. De Ortix Fit verwijst naar de geometrie van de tussenzool, het volume van het bovenwerk en de totale afmetingen van de schoen. Om zijn Ortix Fit te creëren, heeft Karhu maar liefst 3 miljoen voetscans geanalyseerd. Daarna werden HiVo, de ideale schoen voor mannen, en HeraFit, de ideale schoen voor vrouwen, ontwikkeld.

  Tussenzool

  In de tussenzool van deze schoen gebruikt Karhu AeroFoam, een materiaal dat lichter en duurzamer is dan traditioneel EVA-foam. Een tussenzool met de Fulcrum-technologie en een propulsieplaat zorgt voor een uitgebalanceerd kussen, meer ondersteuning en meer energie bij het afzetten.

  Bovenwerk

  De schoen heeft een bovenwerk van Ideal Knit mesh dat prettig aanvoelt en goed ademt. Het M-lock systeem zorgt samen met de verstevigde hielkap voor een goede vergrendeling van de voet. Je voet zal niet glijden in de schoen. De toeprotector voegt een extra beschermingslaag toe aan je tenen.

  Slijtzool

  De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Loop je eigen tempo op de Karhu Fusion 3.5 en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:F201005
  Merk:Karhu
  Kleur:Grijs
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:18 mm
  Hielhoogte:24 mm
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 250 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:Karhu Fusion
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor