Karhu Ikoni 2022 Dames

MSRP € 139,95
Vanaf: € 95,00
Gratis verzending
 • De Karhu Ikoni 2022 zijn neutrale, allround hardloopschoenen. De Ikoni is geschikt voor vele soorten lopers, van de casual fitness liefhebber tot de atleet die wekelijks serieuze kilometers aflegt.

  De Ikoni heeft een langer Fulcrum-technologie blokje voor meer demping en steun, waardoor het een ideale schoen is voor de neutrale en licht tot middelmatige overpronerende loper.

  Door het analyseren van de scangegevens heeft Karhu een geheel nieuw bovenwerk ontwikkeld om de pasvorm en prestaties te verbeteren. Het bovenwerk bestaat uit naadloos Ideal Knit mesh, waardoor de schoen eveneens een zeer ademend vermogen heeft. Door het anatomische ontwerp geven de veters een betere ondersteuning. Het bovenwerk volgt de contouren van je voet, waardoor de schoen comfortabel aanvoelt.

  De Ikoni 2022 blijft trouw aan zijn iconische identiteit, maar krijgt een update in de vorm van verhoogde demping door de AeroFoam die zachter en lichter is.

  Karhu maakt gebruik van hun Fulcrum-technologie. Deze technologie is speciaal ontworpen om de krachten die vrijkomen tijdens het lopen naar voren te bewegen en de remkrachten te verminderen. De energie van de loper wordt omgezet naar een voorwaartse beweging, ook wel het 'rolling effect' genoemd.

  De Ikoni 2022 valt onder het 'Neon Pack'. De Neon Pack is een eerbetoon aan de felle kleuren en funky geometrische patronen die zo iconisch zijn voor de sportstijl uit de jaren 90.

 • Artikelnummer:F200333
  Merk:Karhu
  Kleur:Grijs
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:16 mm
  Hielhoogte:24 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 227 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:Karhu Ikoni
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor