Sporthorloges

(203)

Meet je prestaties met een

Sporthorloge

Naar alle sporthorloges

Voor aanschaf van een sporthorloge

tips en advies

Naar koopgids

Ontdek onze populairste merken

Sporthorloges voor het hardlopen

  • Als hardloper wil je altijd het beste uit jezelf halen. Je wil jezelf uitdagen en verbeteren. Maar hoe meet je je voortgang? Daarvoor heb je een sporthorloge nodig! Een sporthorloge is het onmisbare hulpmiddel om te weten te komen welke afstand je hebt afgelegd in welke tijd. Maar je kunt er nog veel meer mee. Zo kun je je hartslag meten en ook kan het horloge als assistent voor je intervaltrainingen fungeren.
  • Er zijn veel verschillende typen sporthorloges die elk andere functies kennen. Sporthorloges met GPS-mogelijkheden meten je locatie en GPS-horloges met geïntegreerde hartslagmeter geven daarnaast ook je hartslag weer. Ook zijn er activity trackers die je gedurende de dag inzicht geven in je activiteitsniveau en smartwatches die je altijd in contact houden met je vrienden.

Geef je watch een nieuwe look met verschillende
Horlogebandjes

Je gebruikt je sporthorloge intensief. Je wil immers alles meten, de hele dag door. Zowel tijdens je looptrainingen als in je vrije tijd. Daarom wil je misschien eens van look veranderen. Of misschien slijt je horlogebandje door het intensieve gebruik.

Losse horlogebandjes bieden hiervoor uitkomt. Je kunt je vertrouwde horloge blijven gebruiken, die weer als nieuw aan de pols aanvoelt. Kies het bandje dat specifiek voor jouw type sporthorloge ontworpen is.

Horlogebandjes

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.