Saucony Triumph

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Saucony Triumph

De Saucony Triumph hardloopschoenen zijn al jaren een begrip voor veel hardlopers. De Triumph allround hardloopschoenen is een van de vlaggenschepen van Saucony. De comfortabele neutrale schoenen zijn erg goed geschikt beginnende hardlopers en voor langere duurlopen. De Saucony Triumph kenmerkt zich als zachte hardloopschoenen met veel demping. Voor hardlopers die behoefte hebben aan meer support en stabiliteit zijn de Triumph hardloopschoenen de beste keuze.

Saucony Triumph hardloopschoenen

De Triumph hardloopschoenen van Saucony kent meerdere modellen. De eerste modellen van het merk Saucony noemde men de ‘Triumph’. In 2015 introduceerde Saucony de ISOFIT-technologie op het bovenwerk van de hardloopschoenen. De naam werd aangepast naar Saucony Triumph ISO 4 & 5. Deze series hebben het slechts enkele jaren volgehouden. Sinds 2019 heeft het merk de Saucony Triumph 17 op de markt gebracht en hiermee is het terug bij de originele naam. in 2020 heeft Saucony de Triumph 18 op de markt gebracht. De hardloopschoen kent kleine aanpassingen en is verbeterd in detail. 

De neutrale hardloopschoenen Saucony Triumph voor heren zijn er in meerdere uitvoeringen en talloze modellen. Kies het model of kleur die bij jou hardloopoutfit past en ga in stijl de weg op om te hardlopen. De Saucony Triumph voor dames zijn perfecte hardloopschoenen om jouw prestaties te verbeteren en jezelf uit te dagen. Je koopt de Triumph hardloopschoenen online op All4running of in een van onze fysieke hardloopwinkels in Nederland. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice over de Saucony Triumph hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.