Saysky

sort-descending

SAYSKY hardloopkleding

SAYSKY is een opkomend merk uit Kopenhagen dat zich niet alleen richt op Deens design in het interieur, maar ook op hoogwaardige sportkleding voor hardlopers over de hele wereld. Met een stedelijke en minimalistische stijl, gecombineerd met gedurfde kleuren en trendy ontwerpen, biedt SAYSKY hoogwaardige prestatiesportkleding met een bijzonder tintje. De naam “SAYSKY” lijkt misschien ongebruikelijk, maar voor het merk maakt de exacte uitspraak niet uit. Het gaat er eerder om moedig te zijn en boven jezelf ui te stijgen om persoonlijke topprestaties te bereiken.

Het motto van saysky

Het merk communiceert zijn boodschap met het motto “Kijk omhoog in de lucht en wees een ster”, wat betekent dat het gaat om moedig zijn en het beste uit jezelf halen. SAYSKY hecht waarde aan hoogwaardige materialen en stedelijk ontwerp, gecombineerd met duurzaam handelen. Een voorbeeld hiervan is de Responsible-collectie, die producten bevat van gerecycled of duurzaam materiaal. SAYSKY maakt ook gebruik van TENCEL, een mileuvriendelijke stof die vocht reguleert en je tijdens het hardlopen drooghoudt.

De verschillende kledingcollecties van SAYSKY

De verschillende collecties van SAYSKY, zoals Pace en Combat, bieden kleding voor hardlopers op verschillende niveaus en voor verschillende gelegenheden. Van comfortabele dagelijkse kleding tot hoogwaardige kleding voor intensieve trainingen of wedstrijden, SAYSKY biedt een gevarieerde selectie voor alle hardlopers.

Koop SAYSKY bij All4running

Bij All4running kun je de uitgebreide selectie SAYSKY-producten ontdekken en je eigen individuele hardloopoutfit samenstellen om je passie voor hardlopen na te streven en tegelijkertijd je eigen ster te volgen. Shop het gehele SAYSKY-assortiment gemakkelijk vanuit huis. Mocht je nog vragen hebben over de SAYSKY-producten, neem dan gerust contact op met een van onze productexperts bij de klantenservice.