ASICS Gel DS Trainer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ASICS Gel DS Trainer hardloopschoenen kopen

De ASICS Gel DS Trainer zijn wedstrijdschoenen voor de overpronerende lopers. De DS Trainer is geen onbekende in de hardloopwereld, want bestaat onderhand al ruim twintig jaar. Uit deze snelle hardloopschoenen haal je het meeste profijt als je hoge tempo’s loopt en goed getraind bent. De ASICS Gel DS Trainer is er voor gemaakt om het uiterste uit je prestaties te halen.

Het bovenwerk van de Gel DS Trainer is gemaakt van Adapt Mesh materiaal en is erg comfortabel. Het biedt een hoog ademend vermogen en dit draagt bij aan het comfort tijdens het lopen. De heel bevat een stevige hielkap om de hiel tijdens je wedstrijd op zijn plaats te houden. Zo bieden de DS Trainer wedstrijdschoenen voldoende stabiliteit tijdens jouw race.

Een wedstrijdschoen kent normaliter weinig demping en draait met name om balans en stabiliteit. Bij de DS Trainer heeft ASICS een Propulsion Trusstic technologie toegevoegd voor extra stabiliteit. Dit voorkomt dat de schoen een torsie-beweging maakt, oftewel iets gaat draaien. Toch heeft de DS Trainer ook enige demping. ASICS heeft een FlyteFoam technologie toegevoegd en dit is een zeer veerkrachtig dempingsmateriaal.

Wedstrijdschoenen DS Trainer

Je koopt de wedstrijdschoenen online in de webshop en deze bezorgen wij gratis bij je thuis. De wedstrijdschoenen van ASICS zijn er voor zowel heren als dames en heeft een strak design. Wil je meer te weten komen over de wedstrijdschoenen, neem dan contact op met onze klantenservice. Of maak een afspraak in een van onze fysieke winkels in Nederland.

Click here to visit our Shoe Advisor